El cos pantalla

Els bons hàbits posturals són fonamentals per al manteniment d’una salut física i mental adequades al llarg de tota la vida, no sols al arribar a una edat avançada. Si aprenem i posem en pràctica uns coneixements del cos el més sa possible des de que som menuts o joves, podem prevenir una gran quantitat de problemes de salut.

Quan parlem de males postures, podem assenyalar a un principal culpable col·lectiu: les pantalles. La nostra vida s’ha vist condicionada per aquests útils aliats, que de vegades es converteixen en enemics. Tan incorporades en el nostre dia a dia quan descansem, en el nostre oci, en els estudis, en el treball… Poden arribar a dominar el nostre cos sense que ens adonem. I és que, en realitat, no es tracta de que el nostre cos s’adapte a les pantalles, sinó de que elles s’adapten al nostre estil de vida saludable.

Averigua amb aquestes infografies interactives com una posició correcta o incorrecta de la nostra anatomía influeix directament en la nostra salut, amb altres trucs especials dels professors de Fisioterapia UMH Sergio Hernández y Carlos Lozano. Pot ser sentes rigidesa al principi, però el teu cos ho agrairà. Posa el teu esquelet al seu lloc!

Amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.

T’han agradat aquestes activitats? Tens moltes més disponibles, per a menuts i majors, a l’especial ‘Ciència al teu saló’

También te podría interesar

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.